The goal of the competition for the refurbishment of the Club Natació BARCELONA was to bring back to life the oldest sports center building.

The iconic building of the Sant Sebastià beach in Barcelona is an opportunity to offer new services in the city that attrack locals and foreigners forcing them to interact with each other.

The new focus points of the city must take into account the local factors on the one hand and  the touristic economy on the other hand in order to generate a sustainable environment.

credits

architects: LOCAstudio, CREArquitectura  |  team: LOCAStudio (Daniel Lorenzo, Carlota Casanova) + CREArquitectura (Mª Clara Riera)  |  collaborator: Maria Bosch, Lara Ferrer, Nara Llapart, Ariadna Serrano  |  client: Unknown  |  status: Project (2015)  |  location: Barcelona, Spain (41.3732134, 2.1891225)  |  climate: Mediterranean, Temperate  |  material: undefined  |  environments: Seaside, Urban  |  visualizer: Studio  |  budget: 8.000.000 €  |  scale: 5.000 m2 medium  |  ratio: 1.600,00 €/m2  |  types: pool, refurbishment, sport, sport center  |  views: 1.704