Harpe is a small school in Vaulruz, composed by a sequence of wooden vertical frames creating a kind of strings (typical of the wooden mountain houses) that modify the perception of the building from the outside. On the southern facade, being in front of the openings, they protect the classrooms from the sun, while on the northern one they just give space to the windows to bring as much light as they can.

The simple line system solves the relationship between the street (on the south) and the playground (on the north). Digs on the volume define the entrances (located on east and west), able to catch people and protect them from the rigid weather of the Swiss winter. The simple organization of the interior spaces (that follows a A-B rhythm) is enriched by the shape of the roof which brings inside indirect light from north inside the common areas of the first floor.