Living the fence
0466-HOM-RW-2011
Architect: Homu
Status: Competition (2011)
Visualizer: Studio
Scale: Medium
Types: Housing, Residential, Residential complex

The project is located in Muhura on the hill’s ridge line following the church, the school and the hospital. The new centrality should be able to establish a new site for the idea of community.

The program conceives essential services as stationery, pharmacy, bread oven, polyvalent room, with the special cathartic power of a relational space where exchange of experiences is allowed and advocated.

For the fact of being in a vast territory of an endless succession of green hills, it is important to define a space, to circumscribe a place that brings back a human scale and that people can grab, reaching a sense of domesticity and everyday life.

Team: Filippo Nanni, Lucia Zamponi | Post date: 20/02/2013 | Views: 5.555