Observer
2653-LUO-CH-2015
Architect: Lukasz Olszewski
Client: Unknown
Status: Competition (2015)
Clasification: Selected
Location: Zermatt, Switzerland
Climate: Cold, Alpine
Material: Undefined
Environment: Mountain
Visualizer: Studio
Scale: 20 ㎡ Extrasmall
Types: Intervention, Landscape

Childhood – the most treasured time of our life, where every day is a single story.

When I was a kid I loved hiding from my Grandma.

All of us did. Didn’t you? The feeling of being hidden and observing.

This comfort place where nobody can see us but where we have a view to the object of interest.

A place where thoughts are naturally getting lost.

A secret place on our map which, after discovery, feels like only belongs to us.

I like going back to my childhood memories in my daily architectural practice.

It keeps ideas pure.

Post date: 27/05/2020 | Views: 1.990