• Public Service Hall

  • 0459-BCQ-GE-2012
  • by BCQ

The Public Service Hall presents itself as a volume which is sensible to the place where it is located. It fits carefully as a new gate for the park and as a roof that embraces any pedestrian. The new building shows clearly that the central park has a new extension and there is a new entrance to the new part of the park.

Both values, transparency and sensibility for environment are the building characters that can be applied to the institution that the building represents as well, the Ministry of Justice of Georgia.

credits

architect: BCQ  |  status: Competition (2012) Completed  |  clasification: 1 rang  |  visualizer: Studio  |  budget: 3.500.000 €  |  scale: 4.074 m2 medium  |  ratio: 859,11 €/m2  |  types: administrative center, civic center, institutional  |  views: 1.838