In a context apparently defined by the pattern of soil and trees, the placement of the three volumes that create the house indicates a precise point. Contrary to what usually happens in a home design, it is established that there is a contact between the different living blocks.

The boundaries define the space, and the space defines the building.

The generating idea of the planimetric composition of the intervention is to structure the premises of the house as independent pavilions rotating around a single center represented by the inner void.

A space, therefore, that is subtracted from the logic of Mannerist protagonism.

The different macro-areas are articulated concentrically following a dynamism that at the same time promotes through the boundaries the overall seal of the whole

credits

architects: Giuseppe Parisi, Francesco Bonanomi  |  client: Private  |  status: Project (2017)  |  location: Matanzas, Chile (-33.963339, -71.872347)  |  climate: Temperate, Oceanic / maritime  |  materials: concrete, glass  |  environment: Forest  |  visualizer: Francesco Bonanomi  |  scale: medium  |  types: house, residential  |  views: 5.471