Each module holds a space with a specific function. In their succession and horizontal arrangement, they form a single continuous piece.

Two voids, as a subtraction of the prism, generate two exterior situations: the entrance, being the only element in the front facade, and the terrace. The curve is incorporated as a gesture of harmony and fluidity.

With functional simplicity, the program is solved in two private areas, linked by the central and social space. The service areas are attached to the entrance facade, allowing an opening to light and landscape of all living spaces.

The house can adapt to any plot in front of a geography that unleashes the will to open up to landscape.

credits

architect: Anfibio Arquitectos  |  team: Julieta Derdoy, Fidel Moyano  |  client: inHAUS LAB  |  status: Competition (2020)  |  clasification: 1 rang  |  location: Undefined  |  climate: Undefined  |  material: plaster  |  environment: Seaside  |  visualizer: Studio  |  scale: 250 m2 small  |  types: house, residential  |  views: 673