The site of this project is on the outskirts of Montecito (California) in a high position overlooking the urban centre and their surrounding landscape.The house is located in the centre of the property and realized with a recognizable archetype shape.With its bright colour and its shape, the main aim of this house is the perfect integration with the surrounding landscape in order to permit the owner a complete immersion in these wonderful hills.The property includes an infinity pool in front of the villa that follows the entire project in order to maximise the union between built and unbuilt spaces with the water reflections.

credits

architect: FBAstudio  |  client: Private  |  status: Project (2019)  |  location: Montecito, United States  |  climate: Temperate, Mediterranean  |  material: concrete  |  environment: Urbanization  |  visualizer: Studio  |  scale: 290 m2 small  |  types: house, residential  |  views: 520