Swiss Embassy London
3017-SUZ-LON.GB-2022

The Swiss Embassy in London enjoys a prime location. Though architecturally and functionally unconventional, its complex of buildings stands ready to meet the challenges of the future. The restructuring project offers an opportunity to minimise environmental impact by retaining the existing structures, whilst correcting their shortcomings and shaping the current amalgam of buildings into a coherent whole. A new patio, carved out of the existing building mass to provide an oasis of calm amid the hustle and bustle of central London, will link the various different elements.

Team: Ansgar Schulz, Benedikt Schulz, Paul Hund, Julian Lengert, Elisa Thänert | Consultant: Beck Vorhammer, Transsolar | Landscape: POLA Landscape architecture | Post date: 28/03/2023 | Views: 1.351